Tartu korraldab

Kontsert: Sagastrophe (FIN)

Kuupäev

18.07
Aegunug
20.00 - 21.00

Asukoht

Autovabaduse puiestee
Jaani 5, Tartu, Tartu maakond, Eesti

Maksumus

Tasuta

Tähistamaks Euroopa kultuuripealinna tiitliaastat võtab Autovabaduse puiestee sel korral rahvusvahelised mõõtmed. 18. juulil astub lavale Soome bänd Sagastrophe, kes puudutab kuulajaid oma sõnade kui heliga.

Sagastrophe laulud jutustavad sinu lugu – emotsioonid, kogemused, igatsused ja kaotused. Tee on tuttav, kuid midagi on teistmoodi. Puudutus kohas, kuhu ainult muusika ulatub.

saga [saga] : lugu, jutt
strophe [stʁɔf] : salm

Sõltumatu grupp, mis asub Liminkas/Oulus, Põhja-Pohjanmaal, Soomes, salvestab praegu oma teist LP-d, mis ilmub 2024. aasta lõpus. Alates debüütalbumist Strange Dreams, läbi EP Nevertales kuni viimaste singliteni Kalifornia ja Renée, on Sagastrophe heli pidevas arengus, kutsudes kuulajat maagilisele seiklusele. Neid viise on sama raske kategooriatesse paigutada, kui neid on unustada!
Artisti kohta leiad rohkem infot siit: https://sagastrophe.com/

Tule koos pere ja sõpradega ning naudi vabas õhus suurepärast muusikat ning mõnusat atmosfääri!
Kontsert on TASUTA!

Tartu 2024 Autovabaduse puiestee on osa Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 põhiprogrammist. Vaata programmi siit: https://tartu2024.ee/programm/

Kui soovid kehakinnitust või vajad öömaja, vaata Tartu 2024 külalislahkuse võrgustiku liikmete pakkumisi: https://tartu2024.ee/soovitused-tartulinn

Korraldaja

Tartu 2024 / Kati Tihkan
E-post:
[email protected]